nieuwsbrief
menu Asset 14

Paula Lina

Paula Lina (’89) is een freelance journalist en muzikant. In taal en geluid drukt zij zich uit.

Zelfstandige Zonder Poen

De wereld staat in brand en dat mag niet onbeschreven blijven. Paula vraagt zich af of zzp’ers zonder de VAR nog een toekomst hebben. Sinds het afschaffen van de VAR definitief door de Eerste Kamer is, rennen HR-medewerkers als kippen zonder kop rond. De angst bij bedrijven voor ‘schijnzelfstandigen’ neemt toe en slaat in sommige […]

Depressie

Depressie is helemaal hot & happening. Paula denkt dat je de sombere kant van het leven soms beter kunt accepteren dan bestrijden.

De spinnende kat

Tijdens de Dierenweek vertelt Paula drie korte verhalen over dieren met een speciale gave. Vandaag het verhaal over de kater van een vriendin die een pijnlijke plek wist aan te wijzen.

Druiven

Tijdens haar jeugd in Limburg zocht Paula naar een manier om de verveling te verdrijven. Druiven bleken daar het perfecte fruit voor te zijn.

Bewust dromen

In een lucide droom ben je je er bewust van dat je droomt en kun je de droom sturen. Paula zou haar droomwereld graag manipuleren en las het boek van droomexpert Stephen LaBerge.

Vliegtuigmodus

Sinds kort woont Paula samen, in een nieuw huis, met een lieve vriend en een poezelige kat. Maar de verbinding verbreken met haar oude huis blijkt moeilijker dan gedacht.

Openbare executie (II)

Tijdens de manifestatie ‘Memory Machine‘ van culturele stichting Castrum Peregrini onderzoeken we de invloed die herinneringen hebben op onze identiteit. Paula vangt in een korte reeks audiocollages de herinneringen van afgenomen meubilair. Illustratie: Wies Paree   Bij een openbare executieverkoop worden spullen verkocht van mensen die failliet zijn gegaan, schulden hebben of om een andere […]

Steun ons en word kunstverzamelaar
Hardhoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang de interessantste Hard//hoofd kunstwerken.

Steun ons vanaf €5