nieuwsbrief
menu Asset 14

Redactie

Alles vijf sterren: Amstelveen, een kroeg en klassieke muziek 1

Radio Kootwijk, zangeressen en poesjes

Deze week worden we blij van een uitstapje naar een van de oudste en bijzonderste zendparken van Nederland, het initiatief om meer vrouwelijke en niet-witte artiesten in de Top 2000 te krijgen en een VPRO-soap met poezen in de hoofdrol.

Filmtrialoog: Burning

Burning

De Koreaanse film 'Burning' heeft alle elementen in zich om een groot mysterie op te roepen. Dat doet het ook, maar niet alleen op een goede manier.

Alles vijf sterren: Amstelveen, een kroeg en klassieke muziek 1

Ontsnappingstactieken

Deze week worden we blij van ontsnappen: wandelen, een eenzaam moment in een gesloten kroeg, platonisch logeren, het leed van de Roelvinkjes en latin hits.

Alles vijf sterren: Amstelveen, een kroeg en klassieke muziek 1

Van eigen bodem

Deze week worden we blij van de indiemuziek van Harm Goslink Kuiper, (Noorse) tieners op televisie en de Beste Zangers van Nederland (go Glennis!).

Hard//hoofd zoekt opiniemakers!

Voor de vaste rubriek Hard//talk zijn wij op zoek naar journalistieke schrijvers met een mening die durven te verrassen en weten te overtuigen. Wij zijn niet op zoek naar de zoveelste Wilders-bash of Trump-tirade, wel naar korte, krachtige, originele bijdragen aan een bestaand publiek debat of een oprechte poging er één in gang te zetten. […]

Steun ons en word kunstverzamelaar
Hardhoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang de interessantste Hard//hoofd kunstwerken.

Steun ons vanaf €5