Asset 14

💰Steun ons

Hard//hoofd aan je muur!

Hard//hoofd is gratis toegankelijk en dat vinden we belangrijk. Wel kunnen we altijd een steuntje in de rug gebruiken. We vragen onze lezers dus graag om een donatie. Bij Hard//hoofd zorgen we graag goed voor onze donateurs: we dopen ze allemaal automatisch om tot kunstverzamelaar. Al onze vaste donateurs krijgen jaarlijks kunst toegestuurd van onze makers.

Wil je ook zo nu en dan een (woord)kunstwerk in je brievenbus ontvangen en gaan bouwen aan je eigen kunstcollectie? Dat kan al als je ons elke maand wat centen toestopt. Dit is hoe het werkt:

Voor 2,50 per maand sturen we je elk jaar een kunstwerk toe. Geef je ons iedere maand 5 euro, dan doen we dat twee keer per jaar en voor 7,50 drie keer. Als je ons maandelijks een donatie van 10 euro of meer gunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor met heel veel liefde ieder kwartaal een werk toe.

Je kunt het kunstverzamelaarschap natuurlijk ook cadeau doen. Vul het formulier daarvoor in op je eigen naam en adres en laat vervolgens via het bericht onderaan weten naar wie we op welk adres de kunst moeten sturen.

Wil je ons ook steunen? Machtig Hard//hoofd hieronder en binnenkort verschijnen we niet alleen op je beeldscherm, maar ook aan je muur. Dankjewel!

[doneren_met_mollie]

De geruchten zijn waar. Lees Hard//hoofd nu ook op papier!

Bestel op tijd je eigen exemplaar van de eerste editie, met als thema: ‘Ik’. We hebben drie covers ontworpen. Kies je favoriet.

Bestellen