Asset 14

Thomas van Linge

Thomas van Linge (1989, Haarlem) woont en werkt in Londen en Amsterdam. Zijn werk varieert tussen sculpturen, muziek, video, ready-mades en wandwerk en is getoond in solo- en groepstentoonstellingen door heel Europa. Naast zijn werk als kunstenaar beheert hij twee platenlabels gericht op het uitbrengen van vinyl-uitgaven van obscure elektronische muziek. Hij host een tweewekelijkse online podcastserie, produceert zelf muziek en treed op onder zijn pseudoniem Randstad.

  • Persoonlijke galerie

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe.

Word kunstverzamelaar
Mail