Asset 14
Fenna Fiction 1

Fenna Fiction

Fenna Fiction is sinds jongs af aan gefascineerd door contrast, juxtapositie en collage. Als tiener verzamelde ze obsessief stukjes papier en oude kunstboeken zonder specifieke reden, tot ze drie jaar geleden, na haar bachelor filosofie, haar oude verzameling uit de kast trok en begon met het maken van collages. Inmiddels studeert ze aan het Sandberg Instituut en past ze haar collagetechnieken niet alleen toe in haar visuele werk maar ook in haar dj-sets. Haar inspiratie haalt ze uit psych-folk, sci-fi boeken, fietsen langs bossen en meren en de gesprekken met mensen van wie ze houdt.

  • Persoonlijke galerie

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe.

Word kunstverzamelaar
Mail