Alexander Klöpping (1987) is 's lands jongste expert op het gebied van nieuwe media en één van de leukste ondernemers. Omdat er in Oss niet zoveel te doen was, richtte hij toen hij zestien jaar was met een vriend The Gadget Company op. Een hobby waar al snel een omzet van een miljoen euro in omging. Hij vervolgde zijn weg onder andere aan universiteiten in de VS, een studie nieuwe media in Amsterdam en als redactie-chef van ondernemerssite 925.nl. Op dit moment schuift hij regelmatig aan bij De Wereld Draait Door en schrijft hij voor het tijdschrift Emerce. Alexander is bereikbaar op alle denkbare sociale media en is altijd te paaien voor een stroopwafel (en een 2e klasse treinkaartje). Voor Hardhoofd koos hij op YouTube onder andere prachtig gemaakte commercials met een dubieuze boodschap, de tergend langzame jaren '90 en zijn eigen ervaring als burgerverslaggever
A: "Ik ben een sucker voor goede politieke commercials. Dit is een pareltje. Probeert een eco-boodschap te verkopen aan rechtse kiezers door een Irak-veteraan te laten vertellen dat als je tegen duurzaamheid bent, je eigenlijk tegen de Jongens In Irak (en dus on-Amerikaans) bent."
A: "Een tergend langzame informatiefilm voor de 112 Alarmcentrale. YouTube is in veel opzichten het geheugen van onze generatie. Deze film is een geniaal tijdsdocument van de jaren '90. Met die draaitelefoons, kapsels en auto's."
A: "Je zou maar commercials mogen maken voor een religie. Met een mooi eindshot en een slogan! Het moet geweldig zijn om bij het reclamebureau voor Scientology te werken."
A: "De beste auto-tune the news tot nu toe. De makers bereikten dit jaar de Amerikaanse Billboard lijst met hun Bed Intruder Song."
A: "Prachtige campagne uit België om burgers te laten nadenken over kernenergie. Goede copy en mooie verbeelding. Later nog hoop commotie over ontstaan omdat er net gedaan wordt alsof de afzender objectief is, terwijl de kernenergiebedrijven erachter zitten."
A: "Mijn broertje filmde de paniek tijdens de Dodenherdenking op de Dam eerder dit jaar. Nadat we van de schrik bekomen waren realiseerde ik me dat we belangrijk beeld in handen hadden. Nadat het 3 minuten op YouTube stond kwam het op GeenStijl, om vervolgens overgenomen te worden door álle nieuwssites in Nederland."