nieuwsbrief
menu Asset 14

Laat talent tot bloei komen

Geniet u van kunst, literatuur en diepgravende journalistiek? En wilt u graag bijdragen aan de talentontwikkeling van jonge makers? Word dan donateur van Hard//hoofd.

Jonge kunstenaars, schrijvers en denkers zijn van onschatbare waarde voor de maatschappij. Zij verbeelden onze wereld, die vragen stellen bij wat normaal lijkt en scheppen verhalen voor de toekomst. Maar talent komt niet zomaar tot bloei: makers hebben een goede voedingsboden nodig om hun eigen stem te ontwikkelen en hun positie te bepalen. Hard//hoofd is een kweekvijver voor beloftevolle schrijvers en kunstenaars. We hebben een scherp oog voor talent en bieden scherpe eindredactie en begeleiding. In de tien jaar dat we dit doen heeft z’n vruchten afgeworpen: schrijvers die bij ons begonnen schreven prijswinnende boeken of groeiden door naar functies bij grote landelijke redacties. Een groot aantal van onze illustratoren geniet inmiddels internationale faam. > Klik hier voor meer informatie over onze talenten Als donateur van Hard//hoofd ondersteunt u de ontwikkeling van de grote schrijvers, kunstenaars en denkers van morgen. Bovendien ondersteunt u dit talent niet allen: u haalt het ook in huis! Als vaste donateur krijgt u jaarlijks exclusieve kunstwerken van onze makers thuisgestuurd, speciaal voor u geselecteerd. Dit is hoe het werkt: Voor 2,50 per maand sturen we u elk jaar een kunstwerk toe. Geeft u ons iedere maand 5 euro, dan doen we dat twee keer per jaar en voor 7,50 drie keer. Voor een maandelijkse donatie van 10 euro ontvangt u elk kwartaal een werk. Wilt u ons ook steunen? Zet hieronder uw maandelijkse donatie in gang. Dank u wel!

Name*

Company name

Email address*

Phone number

Street*

Zipcode*

City*

Country*

Message

Amount €*Laat talent tot bloei komen

Illustratie: Daphne Prochowski

Kunstenaars, schrijvers en denkers zijn van onschatbare waarde voor de maatschappij. Zij houden het heden een spiegel voor en scheppen verhalen voor de toekomst. Maar talent komt niet zomaar tot bloei: creativiteit heeft een goede voedingsbodem nodig.

Hard//hoofd is een kweekvijver voor jong talent. We bieden beloftevolle schrijvers en kunstenaars begeleiding en de ruimte om een eigen stem te ontwikkelen. Dit werpt vruchten af: schrijvers die bij ons hun eerste stappen zetten debuteerden bij gerenommeerde uitgeverijen of groeiden door naar belangrijke posities op kranten- en tijdschriftenredacties. Een groot aantal van onze illustratoren geniet inmiddels internationale faam. > Klik hier voor meer informatie over onze makers

Als donateur van Hard//hoofd ondersteunt u de talentontwikkeling van de schrijvers, kunstenaars en denkers van morgen. Bovendien ondersteunt u dit talent niet alleen: u haalt het ook in huis! Als vaste donateur krijgt u jaarlijks exclusieve kunstwerken van onze makers thuisgestuurd, speciaal voor u geselecteerd.

Wilt u bijdragen aan de talentontwikkeling van jonge makers? Zet hieronder uw maandelijkse donatie in gang. Dank u wel!

Name*

Company name

Email address*

Phone number

Street*

Zipcode*

City*

Country*

Message

Amount €*Steun ons en word kunstverzamelaar
Hardhoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang de interessantste Hard//hoofd kunstwerken.

Steun ons vanaf €5