nieuwsbrief
menu Asset 14

Hard//hoofd zoekt donateurs!

Wil je ook ieder jaar een (woord)kunstwerk in je brievenbus ontvangen en gaan bouwen aan je eigen kunstcollectie? Dat kan al als je ons 2,50 per maand doneert. Voor 5 euro sturen we je twee werken toe, voor 7,50 drie. Als je ons maandelijks een donatie van 10 euro of meer gunt, dan sturen wij jou in ruil met heel veel liefde ieder kwartaal een werk toe. Tof? Vul hieronder je gegevens in om ons gelijk te machtigen en je eigen kunstkapitaal te laten groeien!

Name*

Company name

Email address*

Phone number

Street*

Zipcode*

City*

Country*

Message

Amount €*Vier de verbeelding, steun Hard//hoofd

Wil jij bijdragen aan journalistiek, kunst en literatuur die de verbeelding prikkelt én de wereld om ons heen helpt te begrijpen? Steun Hard//hoofd dan en word kunstverzamelaar.

Hard//hoofd is gratis toegankelijk en dat vinden we belangrijk. Maar een steuntje in de rug kunnen we goed gebruiken, daarom vragen wij onze trouwe lezers om een donatie. Bij Hard//hoofd zorgen we graag goed voor onze donateurs: als vaste donateur krijg je jaarlijks de mooiste artikelen en illustraties toegestuurd van onze makers.

Wil je ook zo nu en dan een opiniestuk, kort verhaal, gedicht of een illustratie in je brievenbus ontvangen? Dat kan al als je ons elke maand een paar centen toestopt.

Dit is hoe het werkt:
Voor 2,50 per maand sturen we je elk jaar een uniek Hard//hoofd-werk toe. Geef je ons iedere maand 5 euro, dan doen we dat twee keer per jaar en voor 7,50 drie keer. Als je ons maandelijks een donatie van 10 euro of meer gunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor met heel veel liefde ieder kwartaal een werk toe. Als je deze zomer donateur wordt ontvang je bovendien het Hard//hoofd zomer-e-boek Summer of 2069: de mooiste dagen van je leven.

Wil je ons ook steunen? Zet hieronder je maandelijkse donatie in gang en binnenkort verschijnen we niet alleen op je beeldscherm, maar ook aan je muur. Dankjewel!

Name*

Company name

Email address*

Phone number

Street*

Zipcode*

City*

Country*

Message

Amount €*Steun ons en word kunstverzamelaar
Hardhoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang de interessantste Hard//hoofd kunstwerken.

Steun ons vanaf €5